Zetwerk

Zetwerk door Van Dijk Metaal = Zetten en kanten op maat

Wanneer u zetwerk nodig heeft is Van Dijk Metaal in Utrecht het adres. Wij zijn de specialist op het gebied van zetwerk/kanten en helpen u graag verder.

Mogelijkheden

Wilt u hoekprofielen hebben of heeft u juist zetwerk nodig met 20 zettingen? Wij doen het allemaal. Van Dijk Metaal levert lateien aan de bouwsector maar ook complex en zeer precies zetwerk aan de medische industrie. U bent bij ons dus voor elke zetopdracht aan het juiste adres.

Machinepark

Bij Van Dijk Metaal hebben wij verschillende moderne machines, waarmee wij praktisch elke opdracht voor u kunnen uitvoeren. Deze machines kunnen zetwerk verrichten op metalen tot maar liefst een dikte van 20 millimeter en een lengte van 4000 millimeter. Wilt u uw zetwerk koppelen met onze lasersnijmachines? Geen probleem wij kunnen daarnaast ook uw zetwerk eerst knippen of ponsen.

Allerlei metalen

Het zetwerk kunnen wij verrichten met diverse soorten metaal. Onder andere aluminium, RVS (ook geslepen / K320), messing, en verzinkt sendzimir. U ziet, bijna geen enkele zetwerk opdracht is ons te gek. Van een uniek kunstobject tot grote, massale opdrachten. Van Dijk Metaal kan het allemaal.

Grote verscheidenheid

Naast onze grote verscheidenheid aan metaalbewerkingen mag u van ons het volgende verwachten;

 • Snel een reactie op uw aanvraag
 • Eigen wagenpark, centrale ligging dus korte levertijden
 • Meer dan 50 jaar ervaring in het kanten van metaal
 • Meedenkend partner aan de hand van uw probleem

Contact opnemen

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer (030)-2886911. Wij helpen u graag verder.

Waarom VAN DIJK METAAL!

 • Scherpe offertes
 • Snelle levertijden
 • Gratis bezorging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contact informatie

  Van Dijk Metaal
  Nieuw Amsterdamlaan 10
  3526 AG Utrecht
  Telefoon : (030) 288 69 11
  Fax : (030) 289 41 94
  E-mail : info@vandijkmetaal.nl

  Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht