kanten en zetwerk van metaal van Dijk Metaal
  • Kanten tot 30 mm dik
  • Kanten tot 4000 mm
  • Zetwerk met hoekmeetsysteem
  • Aluminium, Rvs, Staal en speciaal meteriaal uit voorraad leverbaar
  • De beste in seriewerk
  • Spoed levering mogelijk

Zetten van metaal tot 30mm

Op zoek naar een leverancier die perfect zetwerk aflevert en een korte levertijd hanteert? Dit kan bij Van Dijk Metaal omdat wij kanten met een LVD Toolcell voorzien van hoekmeetsysteem. Doe dus direct een aanvraag via info@vandijkmetaal.nl of laat ons bij u langs komen voor de mogelijkheden.

Van Dijk Metaal heeft vier kantbanken in gebruik, waarmee metaal te zetten is. Bij deze techniek worden de metalen platen “gevouwen”. Op deze manier kunnen bepaalde hoeken in metalen platen worden gemaakt. Onze machines kunnen metalen aan van 0,5 tot 30 millimeter dikte bij een lengte tot 4000 millimeter.

Sinds enige tijd werken wij met de beste kantbank op de markt; de LVD Toolcell. Wij hebben gekozen voor de grotere versie van de 135/30. Dit is een LVD kantbank met een perskracht van 220 ton en een buiglengte van 4000mm tussen de kolommen. Deze Toolcell wisselt de gereedschappen van de kantbank automatisch en heeft een hoekmeetsysteem. Hierdoor kan er sneller geproduceerd worden wat zorgt voor kortere levertijden.

Naast deze kantbank hebben wij ook nieuwe kant software aangeschaft. Wij hebben gekozen voor Cadman B. Deze software zorgt ervoor dat wij uw dxf, Step en vrijwel alle andere 3d software moeiteloos kunnen verwerken. De software is gekoppeld aan de machine waardoor alles wat op kantoor is geprogrammeerd direct beschikbaar is in de werkplaats.

Van Dijk Metaal kan op het gebied van kanten dus elke opdracht aan. Wilt u een profiel op maat, of juist een product met meer dan 20 zettingen, wij kunnen het allemaal. Van Dijk Metaal levert aan alle branches. Een voorbeeld zijn grote bouwbedrijven, offshore, scheepvaart, meubelmakers, food industrie en medische industrie. Elke opdracht heeft zijn eigen uitdagingen en die gaan wij nimmer uit de weg. Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat jarenlange ervaring koppelt met de nieuwste technieken? Vraag dan nu een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte op

 Zetwerke-brake kantbankZetwerkVanDijk - producten (3)

e-brake kantbank

 

Levertijden

Bij Van Dijk Metaal hebben we korte levertijden. Elke aanvraag proberen wij binnen 1 uur te offreren. Als dit niet lukt dan proberen wij altijd op dezelfde werkdag een prijsopgaaf te maken.

Nadat u opdracht heeft gegeven is de levertijd voor lasersnijwerk 1-4 werkdagen. Afhankelijk van uw wensen en de verschillende diktes en materialen.

Voor zetwerk geldt een levertijd van 1-5 werkdagen. Wij kunnen voor het kanten korte levertijden hanteren omdat we werken met onze LVD Toolcell. Deze kantbank zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen tussen materialen, diktes en opdrachten.

Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht