Plaatwerk zetten

Plaatwerk zetten bij Van Dijk Metaal

Wilt u plaatwerk laten zetten? Van Dijk Metaal is al jaren de specialist op het gebied van metaalbewerking.

Plaatwerk zetten

Onze machines zijn in staat tot veel verschillende metaalbewerkingen. Zo hebben wij diverse kantbanken in gebruik die plaatwerk kunnen zetten tot een dikte van 20 millimeter. Ook een lengte van 4 meter is geen probleem voor onze moderne machines.

Eigen tekeningen

Heeft u uw ontwerpen voor het plaatwerk zetten al in een AutoCad tekening laten vastleggen? Dan kunt u deze tekeningen aan onze specialisten geven, waarna de machines ze zonder moeite vertalen naar perfecte producten. Heeft u een ontwerp in gedachten, maar niet de kennis en kunde om het in een AutoCad tekening te zetten? Dan doen onze specialisten dit graag voor u!

Specialisten

Bij ons werken alleen maar professionals die samen van Van Dijk Metaal tot de specialist op ons vakgebied maken. Wij leveren puur kwaliteit en een uitstekende service. U bent bij ons voor verschillende metaalbewerkingen aan het goede adres: voor plaatwerk zetten, ponsen, snijden et cetera.

Contacteer Van Dijk Metaal

Aarzel niet en neem contact met ons op met vragen over plaatwerk zetten via (030)-2886911 of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

Waarom VAN DIJK METAAL!

  • Scherpe offertes
  • Snelle levertijden
  • Gratis bezorging

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact informatie

Van Dijk Metaal
Nieuw Amsterdamlaan 10
3526 AG Utrecht
Telefoon : (030) 288 69 11
Fax : (030) 289 41 94
E-mail : info@vandijkmetaal.nl

Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht