lasersnijden van Dijk Metaal
  • Lasersnijden tot 30 mm dik
  • Lasersnijden tot 4000 x 2000 mm
  • Aluminium, Rvs, Staal en speciaal materiaal uit voorraad leverbaar
  • Lasersnijden Messing en Koper
  • Lasersnijden 24/7
  • Spoed levering mogelijk

Lasersnijden 4000x2000mm

Op zoek naar een leverancier met een kortere levertijd en een betere prijs dan uw huidige leverancier? Doe dan meteen een aanvraag via info@vandijkmetaal.nl

Bij Van Dijk Metaal worden alle soorten metaal gesneden met laser. Onze machines zijn de snelste op de markt. Wij lasersnijden onder andere met een 10KW Fiber laser van Bystronic. Voor meer informatie zie https://www.vandijkmetaal.nl/fiberlaser-10kw-bystronic-bystar/ Heeft u een ontwerp in AutoCad, Solidworks, STEP of soortgelijke software? Dan kunnen wij deze tekeningen automatisch verwerken met onze software.

Maar ook als u niet over Cad/STEP faciliteiten beschikt, kunt u bij ons terecht. Onze professionals vertalen uw wensen dan naar een tekening op maat, die door de lasersnijmachines perfect wordt verwerkt. Wij lasersnijden Rvs 304 en Rvs 316 tot en met een dikte van 30 millimeter. Naast Rvs 2b/1D hebben wij tevens een grote voorraad Rvs K320 geslepen. Ook aluminium (tot 30 millimeter) en vrijwel alle soorten staal; bijvoorbeeld S235, S355, S420, S700MC en Hardox lasersnijden wij tot en met 25mm dikte. Dit alles bij afmetingen van maximaal 4000x2000mm.

Neem contact op

lasersnijden_1lasersnijden_3lasersnijden_2

Series Lasersnijden

Voor het lasersnijden van kleine tot zeer grote series bent u bij Van Dijk Metaal aan het juiste adres. Wij zijn dé geschikte toeleverancier voor uw product. Door onze hoge automatisering gekoppeld aan onze flexibiliteit kunnen wij 24/7 lasersnijden. Dit zorgt ervoor dat wij grote orders snel kunnen verwerken tegen een scherpe prijs.
Gecombineerd met onze gratis bezorging ( voor seriewerk ) door heel Nederland wordt u een tevreden partner. Geïnteresseerd geraakt? Doe een aanvraag, bel, of laat ons bij u langskomen voor de mogelijkheden.

Levertijden

Bij Van Dijk Metaal hanteren we snelle levertijden. De meeste aanvragen worden binnen 1 uur geoffreerd. Mocht dit niet lukken dan proberen wij altijd dezelfde werkdag een offerte te maken.

Na opdracht is de gemiddelde levertijd voor lasersnijwerk 1-4 werkdagen. Afhankelijk van uw wensen en het verschillende aantallen diktes en materiaal.

Voor het kanten/zetten geldt een gemiddelde levertijd van 1-5 werkdagen. Wij kunnen voor het zetwerk korte levertijden hanteren omdat we kanten met een LVD Toolcell. Deze machine zorgt ervoor dat we snel kunnen wisselen tussen materialen, diktes en opdrachten.

lasersnijmachine

Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht