Hoekprofielen

Metalen hoekprofielen op maat bij Van Dijk Metaal in Utrecht

Heeft u metalen hoekprofielen nodig? Neem dan contact op met Van Dijk Metaal in Utrecht. Wij kunnen verschillende metalen als Rvs, aluminium, staal en verzinkt staal voor u omvormen tot de gewenste hoekprofielen.

Hoekprofielen naar wens

Wanneer u hoekprofielen in meerdere soorten en maten wilt, is dat mogelijk bij Van Dijk Metaal. Wij bezitten meerdere machines, waarmee wij de hoekprofielen geheel naar uw wens kunnen maken. Zo kunnen wij metalen kanten/zetten tot een dikte van 20 millimeter. Of het nu gaat om rvs, staal, aluminium, zincor of messing, bij Van Dijk Metaal is het allemaal mogelijk.

AutoCad

Ziet u uw hoekprofielen al helemaal voor zich, maar krijgt u het niet makkelijk op papier? Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het maken van de gewenste AutoCad tekeningen. Onze machines kunnen dan feilloos uw opdracht uitwerken.

Van Dijk Metaal

Door ons te vestigen in Utrecht zorgen wij voor een erg centrale ligging. Daarnaast beschikken wij over een eigen wagenpark. Zo kunnen wij al de hoekprofielen op tijd en met de nodige zorg bij u afleveren. Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie en hebben vele grote bedrijven als clientèle.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Bent u overtuigd om uw opdracht bij ons uit te laten voeren of heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan via het contactformulier of bel ons op (030)-2886911. Wij helpen u dan graag verder!

Waarom VAN DIJK METAAL!

 • Scherpe offertes
 • Snelle levertijden
 • Gratis bezorging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contact informatie

  Van Dijk Metaal
  Nieuw Amsterdamlaan 10
  3526 AG Utrecht
  Telefoon : (030) 288 69 11
  Fax : (030) 289 41 94
  E-mail : info@vandijkmetaal.nl

  Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht