10kw fiber van Dijk Metaal
  • Lasersnijden t/m 30mm dik
  • Lasersnijden messing en koper
  • Snelste laser ter wereld
  • Lasersnijden 24/7
  • Spoed levering mogelijk

ByStar Fiber laser 10kw

Wij hebben weer een nieuwe lasersnijmachine aangeschaft. Een Bystronic Bystar 4020 met een vermogen van 10KW. Dit is momenteel de beste en snelste lasersnijmachine ter wereld. Deze machine hebben wij aangeschaft omdat we ernaar streven het snelste plaatverwekingsbedrijf Nederland te zijn. Bent u op zoek naar een leverancier die sneller is dan uw huidige leverancier gecombineerd met een scherpe prijs? Neem dan nog vandaag contact op via info@vandijkmetaal.nl of laat ons bij u langskomen voor de mogelijkheden.

U kunt uw aanvraag doen met Cad of Step bestanden. Mocht u deze bestanden niet kunnen aanleveren neem dan contact op voor de mogelijkheden. Onze werkvoorbereiding kan uw tekeningen dan geschikt maken voor onze lasernijmachines en kantbanken. Wij lasersnijden in roestvaststaal onder andere Rvs 304 en Rvs 316 tot en met een dikte van 30 millimeter. Naast Roestvaststaal 2b en 1D finish hebben wij een grote voorraad Rvs K320 geslepen. Aluminium lasersnijden wij t/m 30mm en vrijwel alle soorten staal; zoals S235, S355, S420, S700MC, Hardox, Corten en tranenplaat lasersnijden wij tot en met 25mm dikte. Dit alles bij afmetingen van maximaal 4000x2000mm.

Onze nieuwe 10kw fiber laser snijdt naast rvs, staal en aluminium ook messing en koper. Messing lasersnijden wij t/m 15mm en koper snijden we t/m 12mm. Al deze materialen en diktes lasersnijden wij met de beste kwaliteit en de hoogste snelheden.

Eigenschappen 10KW Fiber

Onze 10KW lasersnijmachine heeft een snijkop met automatische focus instelling. Dit zorgt ervoor dat de focus altijd optimaal gepositioneerd is onafhankelijk van het materiaal en de dikte. Deze automatische focus, samen met de power cut optie en het vermogen van 10kw zorgen ervoor dat wij rvs, aluminium en staal t/m 30mm dikte ook netjes lasersnijden. Tevens heeft de machine een detectie camera waardoor binnen enkele seconden duidelijk is waar de plaat op de laser ligt. Naast deze opties heeft de machine een nozzle wisselaar, nozzle centrering en een onderdelen/conditie manager.

Al deze opties zorgen ervoor dat de machine zo min mogelijk stilstaat. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan krijgen wij direct een sms zodat er dag en nacht ingegrepen kan worden. Bovenstaande unieke eigenschappen van onze 10kw bystar fiber laser zorgen ervoor dat wij ons 98% van de tijd aan de opgegeven levertijd kunnen houden.

Neem contact op

lasersnijden_1lasersnijden_3lasersnijden_2

Series/Loon Lasersnijden

Bij Van Dijk Metaal kunt u ook terecht het lasersnijden van kleine tot zeer grote series. Dit kan zowel met ons eigen materiaal als door u aangeleverd materiaal. Loon laser snijden doen wij voor meerdere partners. Door onze automatisering in combinatie met onze flexibiliteit lasersnijden wij 24/7. Hierdoor kunnen wij grote orders snel verwerken tegen een concurrerende prijs. Gecombineerd met franco levering ( voor seriewerk ) door heel Nederland wordt u een tevreden partner. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@vandijkmetaal.nl of laat ons bij u langskomen voor een kennismaking.

Levertijden

Bij Van Dijk Metaal streven we naar de snelste levertijden van Nederland. De meeste aanvragen worden binnen 1 uur geoffreerd. Mocht dit niet lukken dan proberen wij altijd dezelfde werkdag een offerte te maken. Neem voor spoed aanvragen en opdrachten a.u.b. telefonisch contact op.

Nadat u opdracht heeft gegeven is de gemiddelde levertijd voor laser snijwerk 1-4 werkdagen. Dit is mede afhankelijk van uw wensen, de verschillende materialen, diktes en orderregels.

Voor producten die na het lasersnijden gekant /gezet moeten worden geldt een gemiddelde levertijd van 1-5 werkdagen. De korte levertijden voor het zetwerk komen door onze nieuwe kantbank. Deze LVD Toolcell zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen tussen diktes, materialen en opdrachten.

Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht