Aluminium zetwerk

Van Dijk Metaal voor al uw aluminium zetwerk op maat

Wilt u een opdracht voor aluminium zetwerk laten uitvoeren? Kom dan naar Van Dijk Metaal in Utrecht. Wij bezitten meerdere kantbanken om verschillende opdrachten voor aluminium zetwerk uit te kunnen voeren. Aluminium zetwerk is bij ons altijd op maat.

Mogelijkheden
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het verwerken van aluminium en dat merkt u. Wij zetten vrijwel alles binnen onze mogelijkheden op maat. Van hoekprofielen tot computer kasten en van dorpels tot kunstwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Aluminium zetwerk machines
Bij Van Dijk Metaal hebben we meerdere kantbanken, waarmee aluminium te zetten is. Dit houdt in dat we alle opdrachten snel verwerken. Deze machines zijn allen verschillend, waardoor wij diverse opdrachten kunnen uitvoeren. Zo kunnen er metalen van een lengte tot 4000 millimeter en een dikte van 0,5 tot 20 millimeter verwerkt worden.

Professioneel vakmanschap
U bent voor aluminium zetwerk bij Van Dijk Metaal aan het juiste adres. Wij bieden perfecte producten, een uitstekende service en snelle levertijden door onze ruime voorraad en een eigen wagenpark. Door de professionals die wij in dienst hebben, bent u verzekerd van echt vakmanschap. Aluminium zetwerk is onze specialiteit.

Contact Van Dijk Metaal
Heeft u vragen over aluminium zetwerk of wilt u een opdracht plaatsen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op (030)-2886911. Wij helpen u graag.

Waarom VAN DIJK METAAL!

 • Scherpe offertes
 • Snelle levertijden
 • Gratis bezorging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contact informatie

  Van Dijk Metaal
  Nieuw Amsterdamlaan 10
  3526 AG Utrecht
  Telefoon : (030) 288 69 11
  Fax : (030) 289 41 94
  E-mail : info@vandijkmetaal.nl

  Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht