Aluminium snijden

Aluminium laser snijden door Van Dijk Metaal 24/7

Wilt u aluminium op maat laten snijden? Bij Van Dijk Metaal kunt u aluminium tot maar liefst een dikte van 12 millimeter nauwkeurig laten snijden.

Alle soorten en maten

Heeft u een kleine, gedetailleerde opdracht of wilt u een grote hoeveelheid aluminium laten snijden? De deskundige medewerkers bij Van Dijk Metaal voeren elke opdracht met de grootste precisie uit. Wij beschikken over een ruime voorraad metaal, die direct verwerkt kan worden. Daarnaast zijn onze machines in staat om op het gebied van aluminium snijden millimeterwerk te verrichten.

Series laten laser snijden
Van Dijk Metaal is gespecialiseerd is het lasersnijden van grote series. Door onze hoge mate van automatisering kunnen wij 24/7 lasersnijden. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor u laag blijven en de levertijden snel. Heeft u een kleine of zeer grote serie te lasersnijden? Doe dan nu een aanvraag!

Eigen ontwerp
Heeft u een eigen ontwerp in AutoCad gemaakt? Of heeft u wensen maar geen AutoCad mogelijkheden? Bij Van Dijk Metaal kunnen onze professionals uw wensen in een tekening omzetten, waarna de lasersnijmachines dit moeiteloos vertalen.

Waarom Van Dijk Metaal?
Als u bij ons uw opdracht voor aluminium snijden laat uitvoeren, kunt u rekenen op:

 • Snelle levertijden
 • Aluminium dat met grootse precisie gesneden is
 • Professionele service en kwaliteit
 • Gratis bezorging vanaf bepaalde order grootte

Contact opnemen
Wilt u een ontwerp bespreken, een opdracht voor het snijden van aluminium doorgeven of gewoon meer informatie? Bel ons dan via (030)-2886911 of maak gebruik van ons contactformulier.

Waarom VAN DIJK METAAL!

 • Scherpe offertes
 • Snelle levertijden
 • Gratis bezorging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contact informatie

  Van Dijk Metaal
  Nieuw Amsterdamlaan 10
  3526 AG Utrecht
  Telefoon : (030) 288 69 11
  Fax : (030) 289 41 94
  E-mail : info@vandijkmetaal.nl

  Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht