Aluminium lasersnijden

Aluminium Lasersnijden = Lasercutting 24/7 door Van Dijk Metaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat aluminium kan lasersnijden. Van Dijk Metaal is gespecialiseerd in het lasersnijden van aluminium op maat 24/7. Vraag daarom a.u.b. een offerte aan via info@vandijkmetaal.nl

.

lasersnijden

Lasersnijden Aluminium
Van Dijk Metaal is gevestigd in Utrecht. Maar door onze hoge automatisering en flexibiliteit leveren wij seriewerk door heel Europa. Op zoek naar een meedenkende leverancier voor uw producten? Wij worden graag uw partner.

Mogelijkheden
Werkbereik 4000 x 2000 mm
Staal t/m 25mm
Rvs t/m 20mm
Aluminium t/m 12mm

Door onze vestiging, voor onder andere aluminium lasersnijden, in Utrecht te plaatsen, hebben wij een centrale ligging. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken en kunnen wij ook voor een snelle levering zorgen. In heel Europa. Tel hier onze hoge mate van automatisering ( 24/7 lasersnijden ) en eigen wagenpark bij op en u heeft een bedrijf met uitstekende service te pakken.

Meerdere technieken
Naast aluminium lasersnijden, bieden wij ook andere vormen van metaalbewerking aan. Zo hebben wij moderne machines die onder andere aluminium kunnen zetten/kanten, ponsen en knippen. Ook kunnen wij verschillende metalen aan. Van Dijk Metaal is van alle markten thuis.

Opdracht doorgeven?
Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat aluminium kan lasersnijden in Utrecht? Neem dan contact op met Van Dijk Metaal via ons telefoonnummer +31 30 2886911 mail ons via info@vandijkmetaal.nl.

Waarom VAN DIJK METAAL!

 • Scherpe offertes
 • Snelle levertijden
 • Gratis bezorging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contact informatie

  Van Dijk Metaal
  Nieuw Amsterdamlaan 10
  3526 AG Utrecht
  Telefoon : (030) 288 69 11
  Fax : (030) 289 41 94
  E-mail : info@vandijkmetaal.nl

  Van Dijk Metaal - Lasersnijden & Metaalbewerking - Utrecht